KARABÜK / SAFRANBOLU - Bostanbükü İlkokulu

Mrt

Ramazan ayına hoşgeldin dediğimiz  köşemizi hazırladık.

Mrt

Kütüphane Haftası okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Mart ayının güneşli ve sıcak gününde okul bahçesinde kitap okuma etkinliği düzenlendi. Öğrenci, öğretmen, veli ve okul çalıaşanı herkes kitap okudular. Açılan sergilerde kitap inceleme, seçme, değiştirme faaliyeti yapılarak etkinlik gün boyunca devam etti

Mrt

Okulumuzın anasınıfı sabah grubu öğrencileri 22 Mart Dünya Su günü etkinliği gerçekleştirdi. Minikler kendi yaptıkları  su kostümü ile sınıflarımızda dolaşarak suyun önemine dikkat çektiler.

Mrt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamındaki faaliyetlerimiz devam etmektedir.

Mrt

Okumayı Öğrendik. Güle Güle Lale ve Ela. Gelsin İçi Dünya Dolu Kitaplar.

Mrt

Bostanbükü İlkokulu 2,3. ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan halkoyunları çalışmalarımız  devam ediyor

Mrt

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim öğretim yılı içinde akedemik başarıyı artırmak için 3. sınıf öğrencilerine matematik alanında  İYEP programı uygulanmıştır. İYEP uygulamasında hedeflenen amaçlara ulaşılmış ve program  başarıyla tamamlanmıştır.

Mrt

Cumhuriyet'in 100. yılı faaliyetleri kapsamında okulumuz öğrencilerinin şiir, yazı ve görsellerinden oluşan "% 100 Cumhuriyet" isimli dergi hazırlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.